Hakkımızda

2011 yılında Almanya’da dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından birisi olan Hannover Teknoloji Fuarında ilk kez kavramlaştırılan Endüstri 4.0 insanlık tarihinde diğer endüstri devrimlerinde görülmemiş bir değişimin de habercisiydi. Bilimden sanata, teknolojiden eğitime kadar bir çok alanda devrimsel dönüşümler yaratmaya başlayan Endüstri 4.0, geleceğin mesleklerine interdisipliner beceri zorunluluklarını da beraberinde getirdi.

Bu noktada İzmir Tınaztepe Üniversitesi Lisans ve lisans sonrası eğitimlerinde bu farkındalığa göre hareket etmekle yetinmeyip, geleceğin üniversite adayları olan Lise ve ortaokul öğrencileri için de Endüstri 4.0 çerçevesinde farkındalık yaratmak ve bu çerçeve kapsamında farklı beceriler kazandırmak için uzman eğitim kadrosu ile Sağlıkta 4.0 dijital dönüşümler temelinde, bilim, tasarım, yazılım, felsefe ve sanat temaları altında birbirleri ile ilişkili bir kamp programını sizler için hazırladı.

Sevgili veliler ve öğrenciler gelin geleceği birlikte tasarlayalım, geleceğin mesleklerine bugünden uygulamalı çalışmalar ile birlikte giriş yapalım. Nasıl mı? Merak ve bilim heyecanınızı yanınıza alarak eğitimlerimize başvurarak! Gerisi kuramlar, uygulamalar ve bir de öğrenirken eğlenmek ve eğlenirken öğrenmek!